První dny na Zelňáku
První dny na Zelňáku
Deset dní nás objevují brňáci.
Deset dní máme otevřeno v Brně. Lidi začínají pomalu objevovat náš kapesní bar. A to nejlepší na tom je, že se jim líbí.
Co nejvíc frčelo?
Svařák je držák
Kdo by to byl čekal co?
Nejčastější objednávka. "jeden svařák prosím". Nic co by jsme nečekali. Jenom jsme ze začátku váhali, jestli lidem nebude vadit, že máme náš svařák míň slazený. Pochyby vzaly rychle za své a jsme až překvapení, jak lidé míň slazený svařák kvitují. Koneckonců, kdo chce si dosladí a kdo ne tak je rád, že je, jak je.
Baileys latte
Lákadlo na které se vrátíte.
Někdo zná, někdo nezná. A kdo nezná a ochutná, tak se nestačí divit. Spousta lidí se k nám vrátilo právě kvůli tomu, aby si mohli dát baileys latte znovu. Asi budeme muset pořádně promyslet, zda ono čokoládo-krémové latte nedáme i do letní nabídky.
Štrúdl
I ten se dá pít.
Největší trhák mimo klasický svařák je štrúdl. Zatím přesně nevíme, jestli zákazníci, kteří si ho objednají, nejsou zděšení, že jim místo moučníku se šlehačkou naservírujeme jablečný mošt se skořicovou whiskey. Každopádně své objednávky nakonec nikdo nelituje a tak nám padá kámen ze srdce. Ono když spojíte dvě dobrý věci, jako je právě mošt a Jack Daniel's fire, tak to prostě chutná dobře. Ať už chcete, nebo nechcete.